انجمن تخصصی عصر ایران

نسخه کامل: اخبار کامل ان اکس تی به تاریخ 6 جولای 2010
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
نتایج کوتاه

1. مایکل مک گیلیکاتی به وسیله سانست فلیپ موفق به شکست پرسی واتسون شد .

2. دبلیو دبلیو ای پرو ورسز ان اکس تی روکی مچ : د میز توانست با اجرای اسکال کراشینگ فینالی کاوال در یک نان تایتل مچ شکست دهد .

3. کودی رودز و هاسکی هریس موفق به شکست مارک هنری و لاکی کنون شدند . در این دیدار کودی رودز با اجرای کراس رودز موفق به شکست لاکی کنون شد .

اخبار کامل

1.
هفته پیش در اولین لن اکس تی روکی پول شاهد حذف اولین روکی یعنی تیتوس اونیل بودیم . شو با حضور مت استرایکر و تمام روکی ها و پرو هاشون آغاز می شه . زک رایدر که در فصل دوم ان اکس تی اولین کسی بود که روکی خودش رو حذف شده می دید اعلام کرد تیتوس هر کاری که در توان داشت انجام داده و حقش در ان اکس تی خورده شده است . در ادامه مت استرایکر به هفت روکی باقی مانده دستور می ده تا سر جا های خودشون باستند . و حالا این هفته مانند فصل اول شاهد رقابت " تاک تو تاک چلنج " خواهیم بود که به هر روکی یک موضوع گفته خواهد شد و آن ها سی ثانیه فرصت دارند تا راجع به اون موضوع صحبت کنند که برنده می تواند یک تاک شو اختصاصی در هفته بعد داشته باشد . اولین نر پرسی واتسون بود و موضوع انتخاب شده او عینک بود . پرسی کوتاه می گه که اون عینک می زنه تا حقایق زندگی و چیز هایی رو که می خواد راحت تر بدست بیاره . نفر دوم " ورلد واریور " کاوال بود و موضوع انتخاب شده او مرغ بود . کاوال اعلام می کنه که هیچ مرغی در دبلیو دبلیو ای وجود نداره و تنها چیز مهم قهرمان شدن من در فصل دوم ان اکس تی هست . نفر بعد الی کاتنوود بود که باید راجع به موضوع عجیب " ریش " صحبت می کرد . الی اعلام می کنه که مرد های واقعی ریش می گذارند و او هم مایل است تا بهترین روکی در ان اکس تی انتخاب شود . مایکل مک گیلیکاتی نفر بعدی و با موضوع " نفس " آماده صحبت شد . مک گیلیکاتی اعلام کرد که طوری می درخشم که نفس تماشاگران را بگیرم . نفر بعدی هاسکی هریس بود که باید راجه به موضوع جالب " دستگیره در " صحبت می کرد . هاسکی گفت من از دستگیره در استفاده می کنم تا وارد ساختمان بشم هر چند که شما ( تماشاگران ) لیاقت شنیدن صحبت های من رو ندارید . نفر بعد لاکی کنون و موضوع جالبش یعنی " ادکلن " بود . لاکی می گه که من ادکلن هستم و شما ها هم همه افرادی هستید که بوی بد می دید و به همین دلیل هست که دبلیو دبلیو ای به من نیاز داره . نفر آخر هم آلکس ریلی بود که باید راجع به " کبوتر " صحبت می کرد . او گفت که من مانند مرغ می مونم و شما ها همه کبوترانم هستید . حالا دبلیو دبلیو ای یونیورز باید از بین این افراد برنده رو انتخاب می کردند . تماشاگران " شو تایم " پرسی واتسون رو پسندیدند و این به این معناست که واتسون برنده این رقابت شد .

2.
بازی اول بین برنده تاک تو تاک چلنج یعنی پرسی واتسون در مقابل شخصی که از این مساله بسیار عصبانی بود یعنی مایکل مک گیلیکاتی برگذار شد . بازی کاملا در دست پرسی واتسون می چرخید اما در نهاین ناگهان مک گیلیکاتی سانست فلیپ رول آپ رو اجرا کرد و موفق به شکست پرسی واتسون شد .

3.
یونایتد استیتس چمپین د میز هم در این شو حضور داشت که باید در یک نان تایتل مچ به مصاف " ورلد واریور " کاوال می رفت . در این مسابقه کاوال عملکرد فوق العاده ای رو داشت و بسیار عالی کار کرد اما در نهایت این د میز بود که موفق به اجرای اسکال کراشینگ فنالی و شکست کاوال شد .

4.
به صورت غیر منتظره ای اعلا می شه که در شو هفته آینده روکی های اصلی فصل یک یعتی وید برت به همراه تیمش " نکسوس " دوباره به رینگ ان اکس تی برخواهد گشت . باید دید نکسوس چه صحبت هایی برای هواداران ان اکس تی خواهد داشت .

5.
و حالا نوبت مین اونت این شو بود جایی که کودی رودز به همراه روکی خودش یعنی هاسکی هریس باید به مصاف " ورلد استرانگست من " مارک هنری و روکی او لاکی کنون در یک تگ تیم مچ بره . مارک هنری در این مسابقه کاملا هر دو حریفش رو زیر کنترل خودش داشت و البته تلاش لکی کنون هم بی تاثیر نبود . اما در نهایت کودی رودز موفق به اجرای کراس رودز موفق به شکست لاکی کنون شد تا یک پیروزی ارزشمند برای خودش و هریس به دست بیاره .

لینک‌های مرجع