انجمن تخصصی عصر ایران

نسخه کامل: سرانجام دنیل برایان لب به سخن گشود
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
ســـلام

دنیل برایان لب به سخن گشود و دلیل اخراجش از WWE را در صفحه ی تویـ ـترش اعلام کرد

بخاطر این من این بیانیه رو دادم که بعد از اینکه اخراج شدم با پیامهای شما بمباران شدم و فکر کنم شما این قضیه رو میدونید.
WWE قانون PG گذاشته و مثل اینکه کارهایی که من در NXT و همینطور زمان حمله به سینا انجام دادم مسئله ساز شده بود.در اون حرکتی که من کروات جاستین رابرت رو میکشیدم و در صحنه ای دیگر توی صورت سینا آب دهان پرت کردم.WWE اعلام کرد که تو مرز رو رد کردی و قانون PG رو شکستی.شاید حرکت من با جاستین خشونت آمیز بود،ولی پرتاب کردن آب دهان که خشونتی نداشت.بعد از این اتفاقات من بلافاصله عذرخواهی کردم.من حتی از طرف همه ی کسانی که حمله کردند هم عذرخواهی کردم.من خیلی بیش از حد در این قضیه کوتاه آمدم.

همونطور که اگر برای هر کسی این اتفاق بیفتد عصبانی خواهد شد و بویژه هنگامی که احساس کند ناعادلانه اخراج شده است.من خیلی عصبانی هستم،عصبانی.این تقصیر من نیست که چرا WWE من را اخراج کرده است.در بند قراردادم 90 روز دیگر باقی مانده بود که من را اخراج کردند.همینطور طبق بند قرارداد WWE به من اجازه نداد که در شوهای تلوزیونی و PPV ها شرکت کنم.

قبل از اینکه با WWE قرارداد امضا کنم سخت تمرین کرده بودم و تماشاگران از این امر اطلاع دارند.من میتونسنم با کشتی امید رو به هواداران برگردونم و در قلب طرفداران جای بگیرم.حالا اگر من جلوی طرفداران ظاهر شوم جوری دیگری خواهم بود.اگر بتوانم آن 90 روز را به کشتی برگردم سعی میکنم نظرتان را جلب کنم و متفاوت باشم.

پس از آن 90 روز هیچ کس نمی داند چه اتفاقی خواهد افتاد.من شنیدم که TNA به من علاقه مند است.من درخواست کردم که به WWE برگردم.طرفداران خواهان این اتفاق هستند.من از تمام پشتیبانی های اخیر تشکر میکنم.من هیچ عجله ای در تصمیم گیری ندارم.من فعلا از آزادی لذت میبرم.از آینده خبر ندارم ولی امیدوارم که باز هم شما را ببینم.

[تصویر: 02281865464695862977.jpg]

فـعلا . . .
دستت درد نکنه ارسلان جون بابت خبر
به نظر من دوباره به دبلیو دبلیو ای برمیگرده
از صبحه میخوام این خبر رو به زارم به طرز های مختلفی نمیشه
بازم دستت درد نکنه
از نظر من میره تی ان ای...
اگه توجه کنین صحبت هاش خیلی شبیه صحبت های جف در زمانی که از دبلیو دبلیویی جدا شده بود هست...
wwe خواهان استارهايي هست كه كار با ميكرفن رو بلد باشند و بتونند مخاطبو جذب خودشون كنند.

برايان هم در اين زمينه زياد موفق نبوده و اون كاريزماي رسلر شدن رو نداره.

همه چي رسلينگ كه فقط كشتي و اجراي فن نيست.

در حال حاضر اكثر wwefans بك استيج و ديالوگهاي نمايشي رو به داخل رينگ ترجيح ميدند.
من با حرفات موافقم پوریا جان
ولی این دنیل برایان تو این چند وقتی که که تو WWE کار کرد نشون داد بلده چطوری طرفداران رو به خودش جذب کنه. کشتی گیر با استعدادی هست.
بازیش با باتیستا یادتونه،گفت کاری میکنم باتستا تیپ Tape Out کنه.من خیلی از اون بازیش خوشم اومد.به نظرم کشتی با استعداد و بسیار اینده دار هست.
بله در اينكه يك رسلر قابليه هيچ شكي نيست .

ولي من بازم ميگم اون كارزيمايي رو كه بايد داشته باشه نداره.

من شخصيت يك استار ساده كمپاني مثل درو مك اينايتر رو به برايان ترجيح ميدم.

كشتي اينتر تيمنت درش توانايي كشتي گرفتن مهم نيست , مهم درست شروع كردن و درست تموم كردنه كاره و به جزئيات و سبك كمتر توجه ميشه.

اميدوارم منظورمو متوجه شده باشي.
اه اه این PG رو باید ...... برو تی ان ای
آقا این قضیه ی بازی برایان باتیستا چیه میشه یکی توضیح بده؟
(Thursday 1 Jul 2010 15:50 PM)THE DARKEST SIDE نوشته است: [ -> ]آقا این قضیه ی بازی برایان باتیستا چیه میشه یکی توضیح بده؟

اون هفته ای از شوی راء بود که سینا و باتیستا باید یه رقابت (بیت د کلاک) میکردن تا هر کدوم زمان کمتری زدن قانون مسابقه ی خودشون رو در اور د لیمیت تعیین میکردن. باتیستا با د میز بازی داشت که میز یه نسخه دکتر آورد گفت من نمی تونم بازی کنم و جای اون برایان دنیلسون بازی کرد که اتفاقا خوبم بازی کرد.جان سینا هم قرار بود با جریکو بازی کنه که جریکو هم بازی نکرد جای اون وید برت بازی کرد که اخرشم سینا موفق شد زمان کمتری بزنه.
لینک‌های مرجع