انجمن تخصصی عصر ایران

نسخه کامل: بحث در باب NXT - قسمت اول - نقد فصــل اول
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.

خوب بالاخره قسمت اول از سری مجموعه های ان اکس تی هم به پایان رسید و در نهایت اینبار هم شاهد یه اُور پوش دیگه از

سوی مک مهن بودیم

وید بــَرت از نظر من بد نیومد قدرت میک خوبی داشت و سعی میکردن پاور فول نشونش بدن ولی حق استاری مثل بریان دنیلسن

که به طبق گفته خودش " من سابقه بیشتری از میز داشتم " خورده شــد

در این بین باید به اسکیل و کاریزمای خوب دیوید اتنگا هم اشاره کنیم . دیوید دلیل اصلی بو شدن در ان اکس تی بود و خیلی نقش

خودش رو خوب بازی کرد مخصوصا با مطرح

کردن موضوع جنیفر هادسن و دانشگاه کمبریج که حسابی همه رو عصبی میکرد جالب تر از همه هم تبلیغ هایجینس بود که دیوید

وقتی گست هاست شد وقتی با کسی دست میداد دست خودش رو با ژل مخصوص دست پاک میکرد !

عجیب نیست که استاری مثل جاستین گیبریل و هیث اسلیتر حذف بشوند . تا اونجایی که من این دو

نفر رو دیدم تقریبا مثل هم بودن و تفاوت شایانی نداشتن . البته فینیشر جاستین خوب بود ولی میدونید به خاطر این قانون

لعنتی PG این فینیشر هم دقیقا درست اجرا نشد .

در مورد درن یانگ هم باید بگم که واقعا مزخرف بود ! از اون هد بند گرفته تا مدل مو ها و حرکات جلفی که نشون میداد . دقیقا مانند

اسکیپ شفیلد که اصلا خوب جلوه نکرد . شاید اگر گیمیک Skip گیمیک Bad A-s-S بود این شو جذاب تر میشد

حداقل مثل بیگ زَک مصدوم !

نکته بعد در مورد اینتراپ های بی مزه استرایکر بود که واقعا اعصاب همه رو خورد میکرد ؛ شاید دارم

حرف دل شما رو هم میزنم ولی واقعا وقتی وسط صحبت ها میپرید

اعصاب همه رو خرد میکرد نقطه اوجش هم اینتراپ های مایکل تارور بود که اصلا نمیزاشت این بشر حرف بزنه مخصوصا در هفته

آخر .

من به شخصه از شخصیت MMA Bad A-s-S مایکل تارور بدم نیومد ولی اگه پیمپ میشد خیلی بهتر

بود و شاید میتونست یه طعنه کوچک به دی انجلو دینرو باشه ( گیمیک پیمپ تارور در FCW )

عجیب بود ولی انتظار همچین حرکتی رو از مسئولان نداشتم

زیر سوال بردن نام nWo

وقتی تی شرت تارور رو دیدم برام عجیب بود و فهمیدم که جنگ دو کمپانی بالاتر از این حرف هاس که ما بیایم پشت نت و بگیم

TNA بهتره یا WWE . بله مطمئن باشید که WWE از هر کاری استفاده میکنه که نام TNA رو زیر سوال ببره . حتی اگر شده تاریخ

چندین ساله اش رو هم پاک میکنه

کار جاش متیوز هم خوب بود ، کسی که به عنوان مصاحبه کننده در بکستیج ها میشناختیم تونست به خوبی صدای خودش در

NXT رو جا بده . اوج کارش هم موقعی بود که کول از روی میز رفت و مجبور شد تک نفره کار بکنه

اما نکته ضعیف NXT این بود که مک مهن سعی میکنه بگه این استار ها با کمپانی قرارداد ندارن و این نکته مشخص میکنه

که بله ؛ وینس هم TNA تماشا میکنه و هنوز داره از اریک بزرگ نکته یاد میگیره ( موضوع جرت ، هال ، سیکس پــَک )

به نظرم اگه اینترنس داشتن خیلی جذاب تر به نظر میومد و پیشنهاد بعدیم اینه که گیمیک های فان رو یکم کمتر کنن

( گیمیک دَرن یانگ و اسکیپ شفیلد )

نکته مثبت این ان اکس تی قسمت Pro ها بود بله کار میز خوب بود و کار پانک هم خیلی خوب بود البته من کار مت هاردی و

کریسشن و شاید کمی هم آر تروث رو نپسندیدم . خیلی بهتر میشد از کریسشن استفاده کرد

البته اپیزود آخر هنوز به دستم نرسیده و نحوه انتخاب شدن رو هنوز ندیدم کامل ولی نکته ای که هست و خیلی منو آزار میده

Mission های مسخره رُکی ها بود از همه مسخره تر Sell The Deal Challange بود و اون اپیزود که اسکیپ شفیلد با زدن بادکنک

همه رو برد

به نظرم واقعا این شو جدی گرفته نشد و خیلی نقطعه ضعف داره ولی لفظ کار فوق العاده خوب بود البته به صورتی که خیلی

جدی برگزار بشه

نکته بعد نحوه جدید فیلمبرداری از مسابقات بود و زاویه دوربین و تغیرات اون که من رو به شخصه آزار داد

ممکنه برای کسی که چندین ساله داره WWE/F wCw میبینه هضم قضیه فیلمبرداری جدید سخت باشه . من در بعضی مواقع بازی

رو گم میکردم !

در هر صورت جای انتقاد بسیار بازه و نیازمند یک فکر آزاد و دستی توانا است که فعلا در این مقوله نمیگنجه

اضافه کنم در سیزن بعدی NXT رقابت بسیار زیبا است و با وجود استارهایی مثل کاوال ، اَلکس ریلــِی و Joe Hennig

شاهد رقابتی بسیار خوب خواهیم بود

انشالله قسمت بعدی بحث در باب NXT که در مورد سیزن جدید شو نوشتم رو تا چند روز دیگه قرار میدم

درود
لینک‌های مرجع