انجمن تخصصی عصر ایران

نسخه کامل: به نظر شما رستلمانیا امسال چطور بود؟
شما در حال مشاهده نسخه ساده شده مطالب هستید. نسخه کامل را به همراه قالب بندی ببینید.
به نظر شما چگونه بود ؟ رای که دادید دلیلش هم بیاورید
(Monday 29 Mar 2010 06:10 AM)mahdi نوشته است: [ -> ]به نظر شما چگونه بود ؟ رای که دادید دلیلش هم بیاورید
دوست عزیز ، حالا شما تا خوشت نیومده ، اومدی بدون مشورت با مدیرا ، همین جوری یه نطر سنجی زدی ؟!
مثلا" وینس از نتیجه ی این نظرسنجی ، برا رسلمنیا سال بعد استفاده می کنه ؟ زسلمنیا سال دیگه رو اصلاح کی کنه ؟
یا نه ؟ می خوای اعتراضت رو نشون بدی ؟ تاپیک پخش زنده هم که کرده بودی چت روم و اسپم بازار !
حتما" ارمان باید بیاد اینجا دو سه تا اخطار بهت بده حال کنی ؟ خب عزیز من یه کم رعایت کن . چه خصلت بدی ما ایرونی ها داریم ؟ بی گدار به آب می زنیم ؟ قبول داری ؟
الان بچه ها ( اچ بی کی فن ها و باتیستا فن ها ) اعصاب ندارن میان و فحش کش میکنن تاپیک رو.

بعدم چه ربطی به بخش موزیک داره که اینجا زدی ؟!
سلام دوستان . اسمم سيد حسين جلايي هستش . من عضو مبسايت هواداران رئال مادريد در ايران هستم
3400 نفر كاربر داره همو منو ميشناسن بدون تعارف .22 سالمه و بچه آمل هستم
من اين سايت رو خيلي وقته ميشناسم . ولي چون اينترنت دايل آپ دارم براي همين زياد نميتونم وارد سايتهاي گوناگون بشم
در كل زندگيم باتيستا هستش
ديشب هم نتيجه رو دنبال كردم . واقا متاسفم براي كمپاني . همه مدتها قبل ميدونستن نتيجه چي ميشه
خيلي ديگه نتايج تابلو بودش . زياد حرف زدم ببخشيد . فقط هواي ما رو داشته باشيد . تا به اين سايت بزرگ عادت كنم
در كل عشق است رئال وباتيستا
(Monday 29 Mar 2010 06:22 AM)The Rioter نوشته است: [ -> ]
(Monday 29 Mar 2010 06:10 AM)mahdi نوشته است: [ -> ]به نظر شما چگونه بود ؟ رای که دادید دلیلش هم بیاورید
دوست عزیز ، حالا شما تا خوشت نیومده ، اومدی بدون مشورت با مدیرا ، همین جوری یه نطر سنجی زدی ؟!
[b]مثلا" وینس از نتیجه ی این نظرسنجی ، برا رسلمنیا سال بعد استفاده می کنه ؟ زسلمنیا سال دیگه رو اصلاح کی کنه ؟

یا نه ؟ می خوای اعتراضت رو نشون بدی ؟ تاپیک پخش زنده هم که کرده بودی چت روم و اسپم بازار !
حتما" ارمان باید بیاد اینجا دو سه تا اخطار بهت بده حال کنی ؟ خب عزیز من یه کم رعایت کن . چه خصلت بدی ما ایرونی ها داریم ؟ بی گدار به آب می زنیم ؟ قبول داری ؟ [/b]
دوست عزیز ایشون این تاپیک رو نزده که وینس سال بعد رسلمنیا ی به این آشغالی رو اصلاح کنه این تاپیک رو زده که نظر ما رو بدونه در مورد تاپیک پخش زنده هم باید بگم کجاش اسپم بود؟؟؟؟؟؟؟؟.بده که داره به بچه های انجمن کمک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود.

مسابقات رو زنده دیدم اصلا برام مثل قبل نبود، یه جورایی شده فقط با پیروزی آندرتیکر حال کردم.
من خودم عاشق باتیستا هستم و از باختش هم خیلی ناراحت شدم.
ولی خدا وکیلی جز بازی مانی این د بانک بقیه بازی ها اصلا جذابیت نداشتند.
بعدشم آندرتیکر رو من دوست دارم ولی دیگه الکی دارند گندش میکنن اگر واقعا مسابقات واقعی بود آندرتیکر در رسلمانیا 23 به باتیستا می باخت حالا این نظر منه و هرکسی میتونه یا قبولش کنه یا نکنه ...
(Monday 29 Mar 2010 07:19 AM)H H H نوشته است: [ -> ]الان بچه ها ( اچ بی کی فن ها و باتیستا فن ها ) اعصاب ندارن میان و فحش کش میکنن تاپیک رو.

بعدم چه ربطی به بخش موزیک داره که اینجا زدی ؟!

شرمنده حواسم اصلا نبود اگر میشه یکی انتقالش بده به یک جای مناسب
باخت باتیستا از جان سینا واقعا آ برو ریزی بود شان مایکل بیچاره هم که باز نشته شد دیگه از این بدتر نمی شد222
لینک‌های مرجع