سلام دوستان عزیز
سال جدید خورشیدی رو به همتون تبریک میگم
ان شاالله سال خوب و خوشی رو در پیش داشته باشید
تعدادی گردبند جف هاردی با کیفیت بسیار عالی به فروشگاه اضافه کردم
قیمت هر گردنبند فقط 15.000 تومان
برای خرید میتونید از طریق پیغام خصوصی و یا شماره تماس 09113369894 (نوروزی) و یا وبسایت
http://www.sardian.net اقدام کنید
تصویری از گردنبند:
موفق و پیروز باشید
ببخشيد رنگ نقره ايش نيست؟
ببخشید . برای خرید باید پول بریزیم بانک یا از طریق پیک میشه خرید؟
(خدا کنه از طریق پیک بشه

)
(Tuesday 23 Mar 2010 12:56 PM)3:16 نوشته است: [ -> ]ببخشيد رنگ نقره ايش نيست؟
خیر ، فقط همین یک رنگ موجوده
(Tuesday 23 Mar 2010 13:15 PM)KANE نوشته است: [ -> ]
اردلان جان اتیکت کمپانی خورده درسته ؟
یعنی اینکه محصول مستقیما از WWE Shops خریداری شــده ؟
خیر از wweshop.com خریداری نشده، وگرنه قیمتش خیلی بیشتر میشد
اینا بیشترشون کار چین هست ولی کیفیت بالایی دارند
در خدمتتون هستم
موفق باشید
(Tuesday 23 Mar 2010 13:24 PM)Brothers of Destruction نوشته است: [ -> ]ببخشید . برای خرید باید پول بریزیم بانک یا از طریق پیک میشه خرید؟
(خدا کنه از طریق پیک بشه
)
اگه قبلا از بنده خرید کردید، میتونید از طریق سیستم پرداخت درب منزل خریداری کنید ، در غیر اینصورت باید واریز کنید
شرمنده ولی من هر چی گشتم شماره حساب پیدا نکردم . میشه شماره حساب و نام بانک رو بگی؟

(Tuesday 23 Mar 2010 13:36 PM)Brothers of Destruction نوشته است: [ -> ]شرمنده ولی من هر چی گشتم شماره حساب پیدا نکردم . میشه شماره حساب و نام بانک رو بگی؟
حساب مهر بانک کشاورزی به شماره 0300049795000 بنام اردلان نوروزی
همچنین می توانید به شماره کارت 6037702003699894 هزینه را انتقال دهید
و یا
حساب سیبای بانک ملی به شماره 0102194584008 بنام اردلان نوروزی
همچنین می توانید به شماره کارت 6037991002931081 هزینه را انتقال دهید
(Tuesday 23 Mar 2010 14:29 PM)MR.BATISTA نوشته است: [ -> ]آقا اردلان ببخشید یه سوال داشتم.من تو تابستان مادر بزرگ و پدر بزرگم رفتن آمریکا پیش خالم چون خالم سیتسزتن اونجاست و تو شهر شن لوییس زندگی میکنه اون موقه گفتم که برای من یه دونه از اینا بخرین قیمتش 10 دلار بود
که به پول خودمون میشه تقریبا 11 یا 12 هزار تومان فکر نمیکنید قیمتتون یه ذره بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟البته قصدی ندارم فقط این سوال برام پیش اومد.وگرنه من چاکرتم هستم
خب دوست عزیز کاملا حق با شماست!
ولی به عنوان مثال عرض میکنم ، فقط یک تی شرت از امریکا به ایران (هزینه خرید و پست DHL و سود شرکت های واسطه ) بیشتر از 40 یا 50 هزارتومان به هزینه اش اضافه میکنه!
این محصولات هم هزینه بار و مسافت زیادشون نسبت به کشور مبداء (چین) قیمتشون رو زیاد کرده ، وگرنه قیمتشون 100% پایینتر از این حرفاست